Nyt sitte saatiin vasta täällä uudessa asunnossa netti auki.. Kyllä siinä kestikin aikaa rutkasti. Ollaan jo aika hyvin ehditty asettuun, ja kyl meirän meno on  ny kun on tilaa, niin sen mukaista kanssa=)

 Yritettii saamaan isi ottaan meistä kuveja jo täällä paikassa mutta ei se vielä ole jaksanut, se on vielä laittanu tavaroita paikoilleen ja ei sillai ole ehtinyt. Kauheesti noilla ihmisillä on roinaa muuten, saisivat ottaa meistä kisuista mallia, me ei mitää turhaa roinaa meinaan kattella!! No mut yritetää tässä pikku hiljaa vastailla teille kaikille kavereille kun on jäänyt kommentoimatta nyt sitte melkein jo kuukausi kokonaan..

 Nähtiin kun iskä toi eilen meille viikonlopuks hyvää, meinää possun suikalelihaa, tänää saadaan sitä varmasti ja jo vesi kielellä odotetaan, ollaankin nyt jo taas pari viikkoa syöty pelkästään näitä kissan ruokia niin tekee välillä hyvää saada muutakin=) ...No kyl me tänään jo saatiin isin riisimuroista osa kun osattii olla taas niin anovan näkösiä, niin ei se voinu olla antamatta.

 Muuten kertokaa jos viitsitte teidän kaikkien lempiherkkuja niin jos sit isi osais meillekkin tarjota jotain uutta settiä=)=)=) ? meillä itellä on herkkulistalla nykyään ollut tietty toi suikaleliha, sit sydäntä, maksaa munuaisia, ja tietenkin kissanminttu tabletit, mut se onkin jo vähän eri asia, ei iskä ja äiti anna niitä syödä mahan täydeltä, vaik meille kyl maistus kovin..