Nyt meidän kelpaa. Noi toi jo sisälle aika läjän tyhjii pahvilaatikoita muuttoo varten ja arvakkaa onko ollu hauskaa kiipeillä ja möyriä niissä=) Sit me keksittii tossa meidän kissanmintun piilopaikka ja otettii pussi alas, ja levitettiin se laatikkoon, ja kieriteltiin siinä niin että oltiin ihan pölyssä yltympäri, ja tietty pää oli kanssa vähän aikaa pöllyssä=) sit noi vanhemmat näki sen jutun ja pisti pelille lopun.. Onneks niitä vaan nauratti se tilanne niin paljon kun siinä me sit kierittii ja painittii ettei ne osannu meille suuttua, mutta voi olla ettei saada vähään aikaan nyt paljon minttua(X
  Tänää iskä menee kai maalaan meidän uutta asuntoo, kovasti jo odotetaa muuttoo niin päästään isompaan kotiin! Ja on se lähempänä meidän mummulaa, missä asuu myös Möntti, joka asu ensi meillä sillon kun ei ollut vielä SirHis. tossa muuten kuva Möntistä:
1097961.jpg
Se on tollanen kokomusta kolli, reilu 1,5v vanha. Se ei sit halunnu asua täällä kun isi ei päästä pihalle meitä, ja Möntti haluaa olla melki kokoajan pihalla! Sit isin oli pakko antaa se sen isille=) Oli siitä se hyöty että sit meille tuli toi SirHis, ja sen kanssa mäkin(Töötti) tuun paljon paremmin toimeen. Toi Möntti on vähän sellaine kisu että se ei lämpiä kenellekkä kissalle, se ajaa kaikki pois läheltään, mut ihmisistä se tykkä kovasti=) Eli voi olla että annetaan isin jä äitin käydä kattomas sitä ihan kahestaa vaan kuitenki.. Iskä puhuu aina välil et ois kiva jos Möntti tulis meille takas, mut se tietää ettei siitä tuu mitää. Kerran kokeiltiin niin ei yli neljää tuntia se voinu  olla täällä kun pisti jo kauheen show:n pystyy. Ja se on sit niin kiukkunen toi Möntti kun sille päälle sattuu et isinki piti laittaa oikeen toppapuku/hanskat ja pipo että uskalsi sen ottaa sylii ja viedä takas mummulaa.. No sellanen se meidän hulivili isoveli on sitte=)
 Eikai täsä sit ketää eikä mitään, hauskaa viikonloppua kaikille kovasti=)