1093764.jpgEkaks täytyy kiittää kaikkia niitä monia jotka on jo meidät toivottanu tervetulleiks tänne blogimaailmaan! Ja samaan hengenvetoon pyydämme anteeks jos huomiotta ei jonkun kommenttiin olla vastattu kun me ollaa ihan sekaisin näistä,ku on kommentteja tullut niin paljon. Eli kaikki odotukset on kyllä kovasti ylitetty nytte=)
 Mielellää vastataan kyl kaikille mutta nyt ei etes isi muista mihin ollaan vastattu ja mihi ei, hö...
Tänään muuten toi iskä lähtee kattoo mein paria kaveria, harmi vaan kun me ei päästä mukaan.. Mutta innolla odotetaan sen kotiin tuloo kun sillä on yleensä meille jotain herkkuja kun se käy vähän pitemmällä=) jos vaikka sais hmm.. lihaaX)
  Ei meille muuta ihmeellistä kuulu, ollaan kovasti koitettu auttaa kun täällä laatikoita pakataan jo=) Toi iskä vaan tuntuu olevan aika turhautunu ton sairautensa kans kun se ei oikeen jaksa tehdä mitään.. Mitenköhän sitä vois piristää? ollaan me siinä vieres sit kyhnytetty ja kehrätty, se läsnäolo tietty kuulemma auttaa kivasti. No se siitä sitte, kai me aletaa taas vähän pakkailee tavaroita, ja suunnitellaan millaine tehdään meidän tulevasta huoneesta=)