1087078.jpg
Ei vois paremmin alkaa aamu, eka nukuttiin siihe asti sikeesti yhes kunnes isi jo viiden aikaan alko heräillä ja häiritti meiänki sikeitä unia, kumma kun se ei vaan saa nukuttua kunnon öitä, sillä on vieläkin stressi ja masennus vaan kovasti päällä, mutta me kyl ollaan saatu sitä His:n kans ajoittai vähä pirteemmäks=) No siinä me sit köllittiin siihe asti kunnes äiti lähti töihin, ja mä (Töötti) pidin aika konsertin kunnes sain aamupalan!
 Tässä kun isi tuli koneelle me saatiin Nightwish soimaan, ja ai ai kun koko perhe me tykätään siitä niin paljon!! Hö, arvakkaa mitä? Isä ja äiti menee nightwish konserttii, ja kuin törkeetä ettei ota meitä mukaan... Vaikka voi olla et me nautitaan enemmän kotona vaan tästä musiikista. Tänään kuultiin pitkästä aikaa
 whitenight fantasy laulu, ja oli se vaan hyvä! suosittelemme muillekki et testatkaa miltä se kuulostaa teidän korviin?=) youtubessa sen saa ainakin helposti kuunneltuu, tässä siihen linkki:
http://youtube.com/watch?v=8QN9XEQ8BvY

Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon, ja toivotaan että pimeästä marraskuusta mielet vois olla vähän kirkkaammat kuitenkin..