1086576.jpg

Äiskä ja iskä oli lauantaina jossai häissä ja me saatiin olla tähän iltaan asti ihan kahdestaa!! Kyl oli niin rankat bileet et nyt vaan tollai sit nukuttaa.. Ei sit parane ääneen puhua että oli vähän raikuli viikonloppu meille ettei noi äiti ja isä vaan saa tietää=)
  Kyl me toisaalta oltiin jo tosi iloisia kun ne tuli kotiin, vaikka sit vähän etenki mä Sir His kiukuttelin ensin että niin kauan ne oli pois, mutta kyl me jo ihan kiltisti ollaan=) Töötti on nyt ihan tattis että se ei jaksanut tulla kirjoittaa mitää, mut lähettää kaikille terkkuja kovasti!!
 Nähtiin et meille tuotiin jääkaappiin munuaisia, ne on meidän herkkuja!! Mut varmaan sit vasta huomenna saadaan sitä,Nam. Ei malttais odottaa millään.
 Nyt noi on muuten harkinnut että jos meidän hieno kiipeemispuu pistetään aresteen vähäks aikaa, ja vaan sen takia et me sitä pitkin päästiin katonrajasta "pikkuisen" maistaan tän asunnon tapettia. Ei sitä kyllä purematta niele, mut on se vaan niin kivaa kun saa aikaseks jotain! Meinaa ollaan sitä mieltä että täälä sais laittaa jotain eri väriä seiniin! Täytyyhän meidän nää asiat hoitaa, kun meinaan noita vanhempia ei oo näemmä kiinnostanu, vai mitä kaverit??
  Ei tässä sit muuta kuin hyvää yötä kaikille ja hauskaa, ja touhu rikasta viikon alkua;)